Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

750 persones visiten la Fira de Vins Rebels a la Rambla Generalitat

Més de 40 cellers presentaven l’oferta de vins naturals

La quarta edició de la fira Vins Rebels tornava aquest cap de setmana a Vilafranca. Amb una participació de 750 persones entre dissabte 3 i diumenge 4 més de 40 cellers van presentar la seva varietat de vins elaborats sense gairebé cap mena d’intervenció.

L’objectiu de la fira, organitzada pel viticultor i elaborador Ton Rimbau, es promocionar els vins naturals i donar l’oportunitat als penedesencs i a tots aquells visitants que s’hi acostin de tastar-los i a més a adquirir-los.

Tanmateix, des de l’organització emfatitzen en el fet de donar suport a petits cellers així com a promocionar-los amb fires d’aquestes característiques.

Una de les novetats de l’edició d’enguany era el canvi d’ubicació, a la Rambla de la Generalitat de la Girada. Després de celebrar-se a la Plaça 1 d’Octubre, a la Nau o al Pavelló firal, enguany el veïnat està molt content de la nova ubicació, que a més ha permès la promoció dels establiments i la restauració del barri.

Per part de l’Ajuntament realcen la necessitat de donar suport a projectes que potencien la marca de Vilafranca com a Capital del vi.

Tot i que l’organització esperava rebre més visitants, enguany, amb 750 assistents, la Fira de Vins Rebels fa rècord de participació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: