Dimarts, 5 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Girada acull el ‘Mercat de segona mà’ organitzat per l’associació de veïns del barri

La Girada acull el ‘Mercat de segona mà’ organitzat per l’associació de veïns del barri

Aquesta nova edició es durà a terme a la Rambla de la Girada i està organitzada per l’Associació de Veïns del barri per donar una segona vida a objectes que encara estiguin en bon estat.

El pròxim diumenge 22 d’octubre, de les 10 del matí i fins a les 2 del migdia, la Rambla de la Girada torna a acollir aquest mercat de segona mà que organitza l’Associació de Veïns i Veïnes de la Girada, amb la col·laboració de l’Ajuntament.

En aquesta ocasió es preveu que hi haurà unes 100 parades per poder comprar, vendre, intercanviar o regalar tota mena d’objectes de segona mà en bon estat. L’objectiu d’aquest mercat de segona mà, és facilitar la reutilització de productes com ara objectes de decoració, antiguitats, roba, o col·leccionisme entre altres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: