Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

“Els llibres i els dies”, de Pep Puig, dissabte a la nit a l’espai El Documental del canal 33

En el marc de la programació especial al voltant de la diada de Sant Jordi que prepara el Canal 33 de Televisió de Catalunya, dissabte a la nit es podrà veure aquest documental de Pep Puig.

L’emissió es farà dins de l’espai “El documental”, del Canal 33 aquest dissabte a les 10 de la nit.
Abans però, ahir dimarts, es va tenir l’oportunitat de veure el documental i compartir amb Pep Puig l’experiència a Vilafranca, en el marc de la programació que ofereix Cine Club a la sala Zazie.
“Els llibres i els dies” a través de diversos testimonis descriu la situació actual que travessa el llibre i la necessitat d’adaptar-se als canvis provocats per la crisi econòmica i l’arribada d’internet. El documental mostra també, a través del seguiment del procés d’edició de dos llibres de les editorials independents Raig Verd i Edicions del Periscopi, la part menys coneguda del món editorial, la dels oficis intermedis que hi ha entre l’editor i el llibreter. Un món ric i divers que incorpora nombroses professions: corrector, traductor, maquetista, il·lustrador, impressor, distribuïdor, o comercial, entre d’altres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: