Dimecres, 22 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
‘Pizza Hawaiana’, de producció penedesenca, premiat al Festival de curtmetratges Cine Mundo

‘Pizza Hawaiana’, de producció penedesenca, premiat al Festival de curtmetratges Cine Mundo

Aquest curtmetratge rodat en català, està actualment fent un circuit per festivals de cinema nacionals, estatal i internacionals.

L’Associació Cosetes Boniques Produccions és una entitat vilafranquina que es dedica a les arts visuals des del 2021. Concretament als curtmetratges de temàtica social.
La seva primera producció Pizza Hawaiana ha estat guardonada a la tercera edició del Festival Internacional de Curtmetratges Cine Mundo 2022 amb una menció especial pel jurat del festival en la categoria LGTB+Q.
Aquest curtmetratge rodat en català, està actualment fent un circuit per festivals de cinema nacionals, estatal i internacionals, i properament participarà en les seccions oficials dels festivals Colortape International Film Festival Brisbane d´Australia en el mes de novembre i al Utsav International Film Festival de Mumbay al desembre.
Pizza Hawaiana es una història d´amistat sense condicions, escrita i protagonitzada per Toni Regueiro, qui va encarregar la direcció al realitzador penedesenc Pep Puig. Els altres actors del curt son Paco Moreno i, en una petita col·laboració, Santi Bosch.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: