Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pizza Hawaiana ha guanyat el premi ‘Best of show’ de l’Hispanic International Film Festival

Pizza Hawaiana ha fet la volta al món, ha estat seleccionada a festivals d’Austràlia, Amèrica del Nord i del Sud, Europa i Àsia.

El curtmetratge Pizza Hawaiana de Toni Regueiro i Pep Puig i produït per l’Associació Cosetes Boniques Produccions ha tornat a estar premiat. En aquest cas ha rebut el premi ‘Best of show’ atorgat per l’Hispanic International Film Festival de Rehoboth Beach.
Els principals curts premiats, a part d’estar a la secció oficial del festival a Delaware que tindrà lloc al setembre, tindran l‘opció de tenir distribució i visionat pel país. A més, “Pizza Hawaiana”, estarà aquest juliol als festivals: “International Streaming Award” de Roma, “TFM” de Mumbay i a l’octubre al “València Indie Film Festival.
L’Associació Cosetes Boniques Produccions és una entitat vilafranquina que es dedica a les arts visuals des del 2021. La seva primera producció, el curtmetratge “Pizza Hawaiana” (rodat en català i format majoritàriament per equip penedesenc), va ser estrenada al Vinseum el passat 13 de maig i a Lloret el 18 de maig. Ha fet la volta al món, ha estat seleccionada a festivals d’Austràlia, Amèrica del Nord i del Sud, Europa i Àsia. I ha estat premiada a festivals d’Àsia, Amèrica del Sud i Europa.
Pizza Hawaiana està difonent el català pel món, i mostra una història d’amistat sense condicions, escrita i protagonitzada per Toni Regueiro, qui va encarregar la direcció al reconegut realitzador penedesenc Pep Puig.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: