Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La llibreria l’Odissea organitza el Petit Sant Jordi

Dissabte a la tarda els més petits podran gaudir d’una diada de Sant Jordi a la seva mida amb tot d’activitats destinades als lectors infantils.

Presentacions de llibres, tallers, manualitats, una tria especial de llibres infantils i l’opció de comprar els llibres amb descompte són alguns dels ingredients que la llibreria vilafranquina ha pensat per tal de fer viure Sant Jordi als més petits.

La jornada tindrà lloc aquest dissabte a partir de les cinc de la tarda, al carrer de la Font, just al davant de la llibreria l’Odissea. Al llarg de la tarda els nens i nenes que s’apropin podran fer un taller de titelles anomenat Pinta el teu drac! amb Còsmiques edicions i un taller de la mà del centre d’expressió plàstica Zigzag que porta per nom Fes la teva rosa!.

Cap a les sis de la tarda l’il·lustrador Oriol Malet presentarà el llibre La Mariona i els seus monstres i després l’escriptor vilafranquí Pere Martí farà una presentació combinada dels llibres que ha publicat aquest darrer any, des del nous volums de la col·lecció Rodolins, rodolins, fins als títols El xiquet i el poble perdut i Dos ratolins al bosc.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: