Dimarts, 21 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El concert de Sant Jordi de l’Espinguet dona el tret de sortida d’una campanya

Aquest diumenge un any més el retaule de Sant Jordi de l’església de sant Francesc va poder escoltar les veus de la coral infantil l’Espinguet de Vilafranca.

El concert incorporava com a novetat el grup de menuts, amb nens de 3 anys i es presentava sota el nom de “Un sant Jordi de conte”.

D’altra banda el concert va servir també de tret de sortida d’una campanya que fan conjuntament les corals infantils L’Espinguet, de Vilafranca, i El Petit Vailet, de la Múnia.

L’han batejat com “Emociona’t amb les veus blanques del Penedès”, amb l’objectiu d’obtenir recursos per finançar una part del viatge que els petits cantaires faran al juliol a Lió, França, per participar a l’estada Europa Cantat Junior. La principal activitat d’aquesta campanya serà el sorteig d’una panera, amb la singularitat que no és un lot de productes, sinó d’experiències que es poden realitzar al Penedès.

A partir del dia de Sant Jordi ha començat la venda de números, per tal de realitzar el sorteig el dijous 6 de juliol, en el marc d’un concert obert a tothom, que se celebrarà a Vilafranca a les vuit del vespre.

Les corals animen a comprar-ne, a un preu de 2 € cadascun, i així optar a gaudir dels premis i a descobrir propostes que tenim a casa nostra i a vegades desconeixem.

El primer acte on es podien adquirir va ser el concert de Sant Jordi de l’Espinguet, que mostrava el treball dels infants en la primera part del curs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: