Dissabte, 24 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Lluís Tolosa és el president del jurat del 51è Concurs de Vins de la DO Penedès

Lluís Tolosa és el president del jurat del 51è Concurs de Vins de la DO Penedès

Els Tastavins, des de fa uns anys, s’han proposat situar el Concurs del Vins com a cita de referència dins el sector.

L’activitat dels Tastavins no s’atura. Si fa dos mesos van presentar el nou director artístic del Banc Sabadell Vijazz, aquesta setmana ha estat el torn del nou president del jurat del 51è Concurs del Vins de Qualitat de la DO Penedès, el concurs de vins més antic del sud d’Europa. I aquesta responsabilitat ha caigut en mans de Lluís Tolosa, el prestigiós divulgador de la cultura del vi que recentment ha presentat la Guia d’Enoturisme del Penedès.

Els Tastavins, des de fa uns anys, s’han proposat situar el Concurs del Vins com a cita de referència dins el sector. És per aquest motiu que l’any passat van traslladar l’entrega de premis a la sala noble del Born Centre Cultural de Barcelona i l’esdeveniment va comptar amb la presència de Carme Forcadell, presidenta del Parlament de Catalunya, i de Meritxell Serret, consellera d’Agricultura. Enguany els vins guanyadors tindran més promoció per part de Tastavins. Els guardonats, a banda de la promoció que es realitza per part de la DO Penedès i de Tastavins, es promocionaran en els tastos de l’Espai Penedès BCN, a través dels partners de comunicació de l’entitat vínica. I també s’està treballant per ubicar-los dins del Vijazz. Els vins i Clàssics Penedès es valoraran en un tast a cegues per un grup d’experts del món del vi, dirigits per Lluís Tolosa, constituït per sommeliers, periodistes, enòlegs i restauradors.

Fins el 24 de març es poden presentar les mostres a les oficines de la DO Penedès de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: