Dimecres, 1 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Ajuntament d’Olèrdola cedeix compostadors per a reciclar la matèria orgànica

L’Ajuntament d’Olèrdola cedeix compostadors per a reciclar la matèria orgànica

Amb el suport de la Mancomunitat Penedès Garraf, l’Ajuntament d’Olèrdola ha aprovat una nova convocatòria per a cedir l’ús de compostadors domèstics que permeten reciclar la matèria orgànica.

Es preveuen cedir fins a 12 compostadors i les sol·licituds per a obtenir-los es poden presentar fins el 10 d’abril, a l’Ajuntament d’Olèrdola, en horari de 8 del matí a les 3 de la tarda.
La campanya s’adreça principalment als veïns dels nuclis del municipi on no hi ha implantat el sistema de recollida porta a porta de la fracció orgànica, com és el cas de les urbanitzacions, les masies, nuclis disseminats i Viladellops.
Els beneficiaris hauran d’assistir a la sessió de formació sobre la utilització del compostador.
L’objectiu de la convocatòria és fomentar un ús més racional i solidari dels residus domèstics en el municipi d’Olèrdola. Per a incentivar l’autocompostatge, també es manté la bonificació del 15% en la quota de la taxa de gestió de residus.
A Olèrdola es fan campanyes de cessió de compostadors des de l’any 2012. Des de llavors, ja són seixanta les llars que gràcies a aquest sistema poden reciclar la matèria orgànica i obtenir un adob de qualitat. Durant la recent campanya de foment del reciclatge realitzada al municipi, s’han fet crides a utilitzar aquest mecanisme i diferents famílies ja han comunicat el seu interès en participar en aquesta nova convocatòria per a rebre la cessió d’ús d’algun dels 12 compostadors.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: