Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les JERC presenten la campanya “Estima com vols”

Les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya han presentat en roda de premsa la campanya Estima Com Vols en suport del col·lectiu de Lesbianes, Gays, Transexuals i Bisexuals.

La campanya vol sensibilitzar la societat i això cal fer-ho des de l’educació dels més joves tal i com diu el membre de les JERC Marçal Nieto-Sandoval.

 

El primer acte de la campanya va ser per Carnaval amb la penjada de cartells i pancartes. Properament es farà una acció diferent cada 15 dies com són debats, xerrades i xerrades a instituts fins a arribar al dia 28 de juny, dia de l’orgull gay, que serà l’acte final. Aquesta vol ser una campanya que inclogui tots els sectors de la societat.

També està previst que es faci un acte dedicat a les dones el proper 10 de març. Es tracta d’un sopar amb personalitats públiques i dones que estan en mons que acaben sent estereotipats per a homes. El sopar serà a la plaça Santa Maria a 2/4 de 10 de la nit i els tickets es podran comprar al forn Mitjans o a través del correu electrònic .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: