Divendres, 25 de Juny de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les JERC inicien la campanya pel sí sota el lema ‘Diem Sí. Guanyem-ho tot’

Sota el lema ‘Diem Sí. Guanyem-ho tot’, la campanya s’allargarà durant tres mesos amb la idea de vincular el sí al referèndum amb l’oportunitat de solucionar els grans problemes que afecten els joves.

Les JERC han iniciat aquest diumenge la campanya pel Sí al referèndum del proper 1 d’octubre en 14 actes descentralitzats arreu del territori, un dels quals tenia lloc a la plaça del Gas de Vilafranca. Sota el lema ‘Diem Sí. Guanyem-ho tot’, la campanya s’allargarà durant tres mesos amb la idea de vincular el sí al referèndum amb l’oportunitat de solucionar els grans problemes que afecten els joves catalans. La preocupació per l’estat de l’ensenyament és un dels temes que es tracten a la campanya.

Els joves de les JERC afirmen que “és necessari deixar de formar part d’un Estat que no canviarà mai i que està al servei dels interessos d’uns pocs i no de la immensa majoria de la població” i “crear una República Catalana d’oportunitats i futur per al jovent”.
Des de les JERC aspiren a que el jovent sigui el motor del canvi.

Les Joventuts d’Esquerra Republicana defensen la República Catalana com “l’única alternativa per assolir un treball digne, un habitatge assequible, el dret a la mobilitat, i una educació de qualitat i universal”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: