Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La JERC espera mobilitzar el vot jove per tal de poder construir la República a partir del 21D

El senador Bernat Picornell participava dimecres en una trobada amb la premsa que organitzava les JERC de Vilafranca.

Picornell va recordar que la cita del 21D és imposada per l’estat, però insistia que des de les JERC es feia una crida a participar-hi. Tot recordant que encara hi ha quatre persones a la presó
La sensació de les JERC és que la societat està mobilitzada, i per tant també ho estan els joves. Animen a la participació, amb el mateix esperit que el passat 1 d’octubre es van defensar els col·legis electorals i les urnes. El senador Bernat Picornell remarcava que entre les propostes que defensa les JERC hi ha temes com per exemple incentivar el lloguer social per als joves, i que per fer-ho possible cal canviar el país.
La candidata penedesenca Rut Ribas va destacar també durant un altre acte el mateix dia a Sant Sadurní que una altra de les apostes de les JERC és la defensa del model educatiu català què, ha apuntat, es vol destruir des del bloc del 155.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: