Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Arriba el Canta Gran! per primer cop a l’Auditori Municipal de Vilafranca

Arriba el Canta Gran! per primer cop a l’Auditori Municipal de Vilafranca

7 corals de Vilafranca, Vilanova, Tarragona i Reus interpretaran aquest dissabte la cantata Tòtems, un concert participatiu on l’emoció serà a flor de pell.

L’Ajuntament de Vilafranca organitza per primera vegada el Canta gran! un concert dirigit a les corals de gent gran. Les corals del Tívoli de Vilafranca del Penedès, Coral de la Girada de Vilafranca del Penedès, Societat Coral El Coro de Vilafranca del Penedès, Coral Eugeni d’Ors de Vilafranca del Penedes, Coral de l’Esplai de Vilanova i la Geltrú, Coral Sant Magí de Tarragona i la Coral de l’Esplai de Reus participaran en aquest concert que acollirà prop de 160 cantaires.

Aquest any 2017 coincideix que també és el 20é aniversari de la Coral del Tívoli i el 10é aniversari de la Coral de la Girada de Vilafranca del Penedès.

Cantagrans, projecte produït per l’Auditori de Barcelona, és un programa específic que sorgeix directament de les polítiques de benestar social i que pretén promocionar una imatge positiva de la gent gran, incrementar el seu rol actiu, que participin plenament a la societat i que el seu valor repercuteixi en altres generacions. El concert comença dissabte a les sis de la tarda i les corals interpretaran les peces musicals de Tòtems amb 5 instrumentistes professionals i 2 solistes. Una cantata, en el marc del projecte Canta gran!, produïda per l’Auditori de Barcelona, i que encarrega a compositors i escriptors catalans de reconegut prestigi. Una obra pensada expressament per ser cantada per un cor de veus de gent gran amb l’acompanyament de músics d’alt nivell professional.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: