Dilluns, 27 de Maig de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Aquest dissabte continua la programació de música a l’Auditori de Vilafranca amb Canta Gran!

A les sis de la tarda 7 corals de Vilafranca, Salou i Tarragona interpretaran la cantata La llegenda del comte Arnau, un concert participatiu que desperta emocions.

L’Ajuntament de Vilafranca organitza per segona vegada el Canta gran! un concert dirigit a les corals de gent gran. Les corals del Tívoli, “el Coro” i la Coral de l’Institut Eugeni d’Ors de Vilafranca, junt amb la Coral Alborada de Salou, i les corals tarragonines de l’Espaicaixa Sant Magí, Sant Josep de Torreforta i de Sant Pere i Sant Pau, participaran en aquest concert que acollirà prop de 170 cantaires.
Cantagrans és un programa específic que sorgeix directament de les polítiques de benestar social i que pretén promocionar una imatge positiva de la gent gran, incrementar el seu rol actiu, que participin plenament a la societat i que el seu valor repercuteixi en altres generacions. Amb aquesta activitat es vol formar part d’un cicle més de creixement personal i qualitat de vida afegint “vida als anys i no només anys a la vida”.
Les corals interpretaran les peces musicals de La llegenda del comte Arnau amb 5 instrumentistes professionals i 2 solistes. Una cantata, en el marc del projecte Canta gran!, produïda per l’Auditori de Barcelona, i que encarrega a compositors i escriptors catalans de reconegut prestigi. Una obra pensada expressament per ser cantada per un cor de veus de gent gran amb l’acompanyament de músics d’alt nivell professional. La llegenda del comte Arnau és una obra del compositor Albert Guinovart i dramatúrgia Joan Lluis Bozzo. La direcció musical anirà a càrrec de Montse Meneses.

Enquesta

Del Parlamet Europeu prefereixo els grups…

Programació

Ràdio Vilafranca

07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari

Penedès Televisió

07:00
Notícies en xarxa
Informació general del país
09:00
Notícies en xarxa
Informació general del país

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: