Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

‘La llegenda del comte Arnau’ interpretada per 170 cantaires a l’Auditori

170 cantaires de set corals de Vilafranca, Salou i Tarragona han interpretat la cantata ‘La llegenda del comte Arnau’ a l’Auditori.

Dissabte a la tarda continuava la programació de música a l’Auditori amb el projecte Canta Gran! I la cantata ‘La llegenda del comte Arnau’, un concert protagonitzat per set corals de Vilafranca, Salou i Tarragona. Concretament eren les corals del Tívoli (Vilafranca del Penedès), Societat Coral el Penedès “el Coro” (Vilafranca del Penedès), Coral IES Eugeni d’Ors (Vilafranca del Penedès), Coral Alborada (Salou), Coral de l’Espaicaixa Sant Magí (Tarragona), Coral Sant Josep de Torreforta (Tarragona) i la Coral de Sant Pere i Sant Pau (Tarragona).

Canta gran! és un projecte produït per l’Auditori de Barcelona, un programa específic que sorgeix directament de les polítiques de benestar social i que pretén promocionar una imatge positiva de la gent gran, incrementar el seu rol actiu, que participin plenament a la societat i que el seu valor repercuteixi en altres generacions.

Montserrat Meneses és la coordinadora del projecte Canta gran! i directora de la cantata.

Les corals van interpretar les peces musicals de ‘La llegenda del comte Arnau’ amb cinc instrumentistes professionals i dos solistes. ‘La llegenda del comte Arnau’ és una obra del compositor Albert Guinovart amb dramatúrgia de Joan Lluís Bozzo.

Meneses recordava que el de Vilafranca era el darrer concert del projecte, del qual en fan sempre un balanç molt positiu.

Canta gran! és una activitat amb diferents fases d’actuació: sessions d’assaig amb la pròpia coral, tres assajos conjunts de totes les corals i un concert final interpretat per tots els membres de les corals participants. És fruit del treball de molts mesos dels directors i membres de les corals i dels assajos conjunts amb la direcció de l’Auditori de Barcelona.

Canta gran! és una producció de l’Auditori de Barcelona i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i, en aquesta ocasió, de l’Ajuntament de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: