Dissabte, 8 de Maig de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca disposarà al setembre d’una de les oficines de l’Agència Tributària de Catalunya

Aquesta setmana s’ha inaugurat una d’aquestes oficines a Barcelona, i a primers de setembre entraran en servei una catorzena d’oficines més, una d’elles estarà a la capital de l’Alt Penedès.

Aquest divendres al matí s’ha inaugurat a Barcelona la primera de les quinze noves oficines amb que comptarà l’Agència Tributària de Catalunya arreu del territori. Entre les catorze restants, i amb previsió que entrin en servei a partir de l’1 de setembre d’aquest 2017, hi ha una oficina que s’ha d’instal·lar a Vilafranca.
Des de la Generalitat s’explica que el desplegament de l’Agència Tributària de Catalunya possibilitarà desenvolupar totes les funcions tributàries que permet l’actual marc competencial, al mateix temps que preparar els fonaments de la futura hisenda catalana. Aquestes funcions són la recaptació executiva dels contribuents que tinguin deutes pendents amb l’administració, com ara sancions de trànsit o deutes amb els ajuntaments; així com la gestió directa i completa dels impostos cedits com les transmissions patrimonials i actes jurídics documentals, successions i donacions que actualment liquiden a part de l’ATC els registradors de la propietat.
Els municipis que disposaran d’aquestes oficines, a banda de la de Barcelona Nord que ha començat a funcionar avui són Terrassa, Sabadell, Granollers, Sant Feliu de Llobregat, Vilafranca, Mataró, Manresa, Vic Santa Coloma de Farners, La Bisbal d’Empordà, Figueres, la Seu d’Urgell, Reus i Tortosa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: