Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El President Puigdemont i el Conseller Baiget visiten la seu central del Grup Ametller Origen

El President Puigdemont i el Conseller Baiget visiten la seu central del Grup Ametller Origen

L’acte es va celebrar divendres a la seu central del Grup Ametller Origen situada a Olèrdola.

El motiu de la visita va ser conèixer el Grup Ametller Origen i els seus plans de futur, entre els quals es troben dos grans projectes innovadors i pioners al món.

A la presentació, també s’hi van unir diferents personalitats com el Delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona i autoritats comarcals com els alcaldes d’Olèrdola, de Vilafranca i de Sant Sadurní o el President del Consell Comarcal.

La visita va començar amb una presentació del Grup Ametller Origen i va continuar amb una breu exposició dels seus dos grans projectes de futur.

Per un costat, l’Agroparc Ametller Origen, un projecte que representarà tota la cadena de valor del Grup, la producció agrícola i ramadera, i la transformació dels aliments, per arribar a la comercialització directa a través de les seves botigues, tancant així un model d’economia circular, i

sota dos grans pilars, el primer districte agroalimentari amb balanç net d’emissions CO2 i sense residus químics.

L’altre gran projecte de la companyia és el d’Aliments Purs.

L’objectiu d’Aliments Purs és aconseguir una agricultura productiva i d’alta qualitat, però de baix impacte ambiental que proporcioni aliments sense residus químics complint la directiva europea que regula l’alimentació infantil fins a 1 any de vida i garanteix l’absència de residus químics.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: