Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Joan Simó s’incorpora al Grup Ametller Origen com a director d’Innovació i Desenvolupament

Joan Simó s’incorpora al Grup Ametller Origen com a director d’Innovació i Desenvolupament

El Doctor en enginyeria agroalimentària i biotecnologia Joan Simó s’incorpora al Grup Ametller Origen com a director d’Innovació i Desenvolupament.

Simó ha exercit des del 2019 com a coordinador de l’àmbit agroalimentari de la UPC i ha estat un dels impulsors de la creació del Centre Específic de recerca Agrotech UPC, amb un equip de més de 60 investigadors.

Segons la companyia, la incorporació de Joan Simó al Grup Ametller Origen com a director d’Innovació i Desenvolupament és «clau» per seguir desenvolupant la «circularitat i sostenibilitat» en tots els processos al llarg de la cadena de valor, des del camp, passant per la transformació, la distribució i venda d’aliments. La companyia considera que tant el seu futur com el del sector agroalimentari «passa per la innovació i la sostenibilitat». Per això projecta l’Agroparc Penedès com un punt clau per aconseguir-ho, esdevenint «el primer districte agroindustrial d’energia positiva i CO2 negatiu».

L’Agroparc ha de convertir-se, segons el grup Ametller Origen, en el «punt de trobada d’innovació en agricultura tecnificada i sostenible del sud d’Europa, amb un centre de formació i investigació per formar als futurs tècnics agrícoles».

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: