Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Èxit de ‘Núvols per nadons’, de la companyia La Petita Malumaluga

L’èxit de ‘Núvols per nadons’, de la companyia La Petita Malumaluga, confirma la demanda existent d’espectacles per a la petita infància.

La Petita Malumaluga és una companyia especialista en espectacles de música, dansa i teatre adreçats al públic més jove, especialment els nens i nenes de zero a tres anys.

Diumenge portaven a l’Auditori de Vilafranca el seu espectacle ‘Núvols per nadons’, una proposta íntima que busca introduir el públic, tant petits com grans, en un univers de calma i sons suaus amb el fil conductor d’un núvol que es fa gran i ha d’ajudar la gent a fer front a la sequera. ‘Núvols per nadons’ es representava en tres sessions i les entrades van quedar exhaurides, demostrant així la demanda que hi ha d’aquest tipus de propostes adreçades a la petita infància.

Albert Vilà és l’únic actor de l’espectacle i destaca que, en les propostes de La Petita Malumaluga, no es fa servir cap tipus de llenguatge impostat.

Un dels principals reptes dels espectacles per a nadons és la gestió de la participació dels nens i nenes. A La Petita Malumaluga intenten que sigui un element natural.

Properament comencen gira per Àsia i el nord d’Europa i tenen previst estrenar una de les propostes més grans que s’han fet mai adreçades a la petita infància al festival Grec de Barcelona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: