Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les entitats de lleure de Vilafranca organitzen les primeres Jornades formatives per a joves

Es tracta d’un projecte impulsat pel MIV, l’Agrupament Escolta i el GEP de Vilafranca amb el suport de Ajuntament i que vol promoure una activitat conjunta de formació per a tots els joves de la vila.

Com que s’ha volgut abastar una franja d’edats molt àmplia que va des dels alumnes de sisè de primària fins als de batxillerat les activitats s’han organitzat en dos blocs d’edats.

Hi haurà tallers, xerrades i intervencions artístiques. Primer amb una activitat conjunta i desprès amb la possibilitat de triar entre dos tallers al matí i dos tallers a la tarda. Els nois i noies de 12 a 15 anys podran escollir al matí entre una taller sobre el bulliyng o les xarxes socials i par la tarda un taller sobre el gènere o un d’art. Els joves de 16 a 18 podran escollir al matí entre una xerrada sobre el rap i l’auge del feixisme o les persones  refugiades i el voluntariat, i per la tarda una xerrada sobre sobirania alimentària, o una altra sobre els micro-masclismes a la vida quotidiana. Hi haurà dinar gratuït i berenar de comiat i també hi hauran activitats i jocs de cohesió i de circ.

El regidor de Joventut, Miquel Medialdea, explica que inicialment l’ajuntament va proposar als esplais d’organitzar una activitat conjunta i que han estat les mateixes entitats les que li han donat forma i contingut sota el nom de D-Forma’t. Una activitat que alhora permetrà a les entitats que treballen en el lleure presentar-se a altres joves de la vila.

Les Primeres Jornades formatives per a joves de 12 a 18 anys es faran el dissabte, 4 de març de les 10 del matí a dos quarts de vuit del vespre amb dinar gratuït,  i tindran lloc a l’escola Estalella i Graells

Les inscripcions són gratuïtes i estan obertes fins al 28 de febrer. Es poden fer a la pàgina web dels esplais i escoltes i també al servei de joventut.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: