Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els esplais i caus de Vilafranca preveuen un retorn a la normalitat a partir de la primavera

Aquest dissabte era un dia d’activitat normal als esplais. Normal, però mantenint les mesures de prevenció, amb activitats a l’exterior majoritàriament, grups bombolla i la mascareta.

Els grups de formació en el lleure van iniciar un trimestre complicat, sobretot per les afectacions de confinament de monitors, però ara ja noten que la situació s’està alleujant. De fet recorden que l’any passat va ser molt pitjor, amb les activitats online que van desmotivar a moltes nenes i nens.

La sisena onada els va afectar unes setmanes enrere, no tant per els infants, com més aviat per els monitors. En el cas del Cau han pogut solucionar-ho amb exmembres que els han donat un cop de ma. Respecte als infants han tingut molt pocs casos i sense necessitat de confinaments.

En el cas del Moviment Infantil de Vilafranca ha passat més o menys el mateix. El 2021 va ser un any de baixada d’inscripcions a l’esplai i enguany s’està recuperant. A més les perspectives d’ara en endavant són positives i preveuen organitzar sortides i colònies amb normalitat.

Els monitors de lleure insisteixen en destacar que la pràctica de les seves activitats ha demostrat que els Cau i els esplais són segurs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: