Dimecres, 22 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les entitats de lleure de Vilafranca organitzen les Jornades formatives per a joves D-Forma’t

Dissabte 28 de maig l’escola Pau Boada acollia diferents formacions per a joves. La jornada ha estat organitzada per les entitats de lleure vilafranquines GEP, MIV i Escoltes de Vilafranca.

L’objectiu de la cinquena edició del D-forma’t era acostar gratuïtament als joves de 12 a 18 anys diverses formacions entre les quals destaca un taller de sardanes, una formació d’autoestima o una xerrada sobre el preu real de la roba.

El nombre d’inscrits disminuïa respecte al de l’any anterior, amb uns setanta participants, la seva majoria dels mateixos esplais o de grups d’esplais de fora de Vilafranca amb els que hi ha alguna relació.

En aquest sentit cal destacar que caldrà continuar treballant per millorar un dels objectius, que era el d’arribar a joves de la vila que no estiguin vinculats als esplais. D’altra banda en el cantó dels aspectes positius cal posar-hi la bona acollida dels tallers i les xerrades proposats.

El D-Forma’t vol ser un punt de trobada, participació i de cohesió, però també d’aprenentatge, conscienciació i sensibilització a través de xerrades, i tallers.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: