Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Diumenge s’inicia la nova temporada de visites guiades al patrimoni vilafranquí

Diumenge a les 11 del matí, s’inicia la nova temporada de visites guiades al patrimoni vilafranquí amb la visita a la Vilafranca Medieval.

Les visites es realitzen en cap de setmana, i van des de la Basílica de Santa Maria, al cementiri, de la època medieval al modernisme, i entre totes l’espectacular posta del sol al campanar de Sant Maria (entre el mesos de juny i octubre).

La visita Modernista és teatralitzada i permet veure els interiors de dues cases de l’època. La del cementiri pot ser únicament guiada o també teatralitzada (aquesta sempre de nit).
La visita Medieval permet conèixer la història i evolució de la ciutat, tot mostrant els edificis més significatius d’aquella època decisiva per al desenvolupament de la vila. Al final del recorregut, es fa una copa de vi a la Taverna de Vinseum.

El preu per persona és de 5 euros, (descomptes per a jubilats i gratuït per a menors de 12 anys). És imprescindible la reserva prèvia a l’Oficina de Turisme ( – 938 181 254). Més informació a www.turismevilafranca.com

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: