Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Escola d’Enoturisme obre preinscripcions per a dos nous cursos de formació en el sector

Aquest mes de febrer es faran els cursos “Promoció turística local i atenció al visitant” i el de “Creació i gestió de viatges combinats i esdeveniments”.

L’Escola d’Enoturisme de Catalunya ha obert preinscripcions per a dues noves propostes formatives relacionades amb el sector enoturístic. Es tracta dels cursos “Promoció turística local i atenció al visitant” de 710h; i “Creació i gestió de viatges combinats i esdeveniments” de 690h; que es faran aquest mes de febrer a les instal·lacions del centre vilafranquí i pràctiques en empreses.
La formació, subvencionada pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, s’adreça a persones en situació d’atur, que estiguin inscrites al Servei d’Ocupació de Catalunya i que tinguin possessió del títol de Batxillerat, Cicle Formatiu de Grau Superior o equivalent.
Les preinscripcions són obertes i es poden formalitzar al web www.escolaenoturisme.cat/.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: