Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Futbol Club Vilafranca enceta aquest diumenge la segona volta a casa contra el Júpiter

El Vilafranca torna diumenge a la competició i ho farà davant del Júpiter en l’estrena de la segona volta a la tercera divisió.

Els barcelonins van començar la lliga guanyant al Vilafranca per 1 a  0. La derrota podia fer pensar que el Vilafranca podria haver perdut les condicions que l’any passat el van fer viure la millor temporada de la seva centenària història. Però no ha estat així. Els vilafranquins han continuat demostrant que són un equip sòlid i han acabat la primera volta en el tercer lloc de la classificació, mentre que el Júpiter necessita els punts per sortir de la zona de descens, ara és el penúltim a la classificació.

El Vilafranca té una franquícia de 10 punts en relació al cinquè, però ha empatat els 4 darrers partits de lliga. Contra el Júpiter els vilafranquins hauran de buscar una victòria davant l’afició, un fet que no es produeix des de mitjans de novembre.

El partit el podreu seguir en directe a Ràdio Vilafranca amb locució d’Antoni Carbó, aquest diumenge a partir de les 12 del migdia i el podreu veure resumit en la programació esportiva de Penedès TV la setmana vinent.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: