Divendres, 1 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Consell Comarcal organitza una Fira d’Entitats de Voluntariat Internacional adreçada a joves

El Consell Comarcal organitza una Fira d’Entitats de Voluntariat Internacional adreçada a joves

El dijous 16 de Febrer, a partir de les 7 de la tarda, tindrà lloc a la sala d’actes del Consell Comarcal aquesta primera fira sobre Voluntariat, Solidaritat i Cooperació internacionals.

Organitzada per l’Oficina Jove de l’Alt Penedès, l’objectiu és que les persones joves, a partir de 16 -17 anys, coneguin les diferents opcions al seu abast per fer estades a l’estranger a l’estiu i, sobretot, la resta de l’any.
A la fira hi participaran sis entitats de mobilitat internacional: CC ONG Ajuda al Desenvolupament, Nexes, Servei Civil Internacional de Catalunya, Associació Catalana per la Pau, Coordinadora d’Organitzadors de Camps de Treball Internacionals de Catalunya i la federació SETEM. Cada entitat farà una presentació breu per explicar els diferents projectes vinculats al voluntariat internacional, la solidaritat i el desenvolupament de la cooperació que duu a terme: brigades i camps de solidaritat, Servei de Voluntariat Europeu, projectes de desenvolupament de la cooperació, o camps de treball.
També hi haurà un espai d’intercanvi, amb els estands de les entitats, en el qual els visitants podran parlar directament amb els representants de cada entitat i preguntar, en base als seus interessos específics, sobre algun dels projectes o sobre el voluntariat internacional en general.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: