Dilluns, 25 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La pista de gel obre amb la voluntat de continuar sent una eina de dinamització del comerç

La inauguració es feia divendres a la tarda, i a partir de dissabte 3 de desembre obria ja als usuaris amb voluntat de mantenir els 14.000 patinadors que hi han passat aquest dos darrers anys.

Aquest divendres a la tarda s’ha fet l’acte d’inauguració oficial de la pista de gel de Vilafranca, amb la presència de Miquel Rodríguez, gerent del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, amb el president de Centre Vila, Fèlix Hill i el regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament Joan Manel Montfort.
La pista torna a instal·lar-se a Vilafranca per tretze any, i vol mantenir l’impuls de dinamització del comerç que ha estat desenvolupant en aquests anys. El president de Centre Vila, Fèlix Hill, comentava que l’any passat van passar per la pista unes 14.000 persones, i que és una oferta per que vingui gent de fora de la vila, però també perquè la gent de Vilafranca no necessiti marxar fora.
Miquel Rodríguez remarcava el suport de la Generalitat a la iniciativa de Centre Vila, posant de relleu que ajuda a dinamitzar i generar activitat econòmica.
Finalment Joan Manel Montfort refermava el suport municipal a aquesta iniciativa, i recordava que significa el tret de sortida de la campanya de Nadal a Vilafranca.
Montfort comentava que la pista vilafranquina és una de les millors i més antigues de Catalunya; que se suma a la resta d’oferta nadalenca que hi ha a la vila.
La pista s’obrirà als patinadors a partir de demà dissabte a les 10 del matí i com dèiem estarà oberta fins el 3 de gener. Una setmana menys que altres anys, amb la intenció de facilitar que el primer cap de setmana de l’any es pugui dur a terme el mercat setmanal de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: