Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca Activa valora positivament la instal·lació de la pista de gel

Un any més s’ha tornat a instal·lar la pista, que malgrat les complicacions derivades de la sequera i restriccions d’ús d’aigua es considera que ha estat una aposta positiva per el comerç local.

En aquesta ocasió la iniciativa l’ha promogut la nova associació de comerciants ‘Vilafranca Activa’, que en fa un bon balanç. La seva gerent, Yolanda Lezcano, comenta que a manca de xifres definitives han estat més de 10.000 les persones que han patinat a la pista. Això la referma com a una bona aposta i atractiva per a la ciutadania.

Durant pràcticament un mes, de primers de desembre a primers de gener, la pista de gel ha tornat a instal·lar-se a Vilafranca amb la voluntat que fos un pol d’atracció per a visitants i compradors dels comerços de la capital de l’Alt Penedès.

L’entitat està ara fent balanç definitiu de la campanya de Nadal i Reis, i ha d’acabar de concretar la constitució de la junta que ha d’encapçalar-la. Els objectius continuen passant per promoure l’activitat comercial a Vilafranca, mantenint aquelles campanyes que funcionen i buscant noves iniciatives que puguin ajudar a impulsar el comerç local.

Una altra iniciativa que s’ha dut a terme aquest any amb la voluntat de donar suport al comerç local ha estat la impulsada per la joieria Moner i diverses pastisseries de la Vila relacionada amb la venda de tortells de reis. Una proposta que ha estat tot un èxit, i que ha comportat que diumenge al matí per exemple es veiessin llargues cues davant de les pastisseries. En el cas de dues ubicades al carrer de la Cort, les cues acabaven tocant-se a la plaça de la Vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: