Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Ajuntament d’Olèrdola arranjarà 4 camins malmesos del municipi abans de finalitzar l’any

L’Ajuntament d’Olèrdola arranjarà 4 camins malmesos del municipi abans de finalitzar l’any

L’Ajuntament d’Olèrdola ha adjudicat aquesta setmana les obres d’arranjament i millora de 4 camins malmesos del municipi.

Les obres s’iniciaran, segona ha explicat l’alcalde Lucas Ramírez, en els propers dies perquè les actuacions estiguin enllestides abans d’acabar aquest 2016.

Les quatre intervencions de millora sumen una inversió de prop de 44.000 euros i permetran l’arranjament del camí de les Planes, prop del nucli de Sant Miquel, així com del camí d’accés a Viladellops i la reparació de l’enllaç entre el camí de Torreblanca i el camí Rossend Montané. La intervenció més destacada és la que es preveu fer en l’accés al barri de la Font de Viladellops. Es pavimentaran 450 metres de longitud, habilitant un camí de 3 metres d’amplada, en una obra que suposa asfaltar fins a 1.400 metres quadrats. L’alcalde destaca que aquestes actuacions de pavimentació es realitzen en camins que presenten moltes deficiències, “amb el propòsit d’evitar les constants reparacions que s’havien d’aplicar”, en especial amb la reposició de grava en el camí del barri de la Font.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: