Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una exposició al passadís de l’Hospital sensibilitza sobre les persones amb discapacitat

L’exposició recull fotografies i pintures, i vol mostrar el dia a dia de les entitats que treballen amb aquest coL·lectiu de persones, i també la seva visió de la realitat.

Es tracta d’una més de les activitats que s’organitzen en el marc del cicle Capacitats, i que en aquest cas a través de fotografies i quadres pretén ajudar a fer visible la tasca que duen a terme les vuit entitats que conformen la comissió municipal que treball per el benestar de les persones amb discapacitat.
En aquest cas el tinent d’alcalde de l’Àrea de Serveis a les Persones i Promoció Social, Ramon Zaballa, destacava que l’exposició es fa al passadís de l’Hospital Comarcal per què és un espai ampli, i per on passa molta gent. La intenció és ajudar a la sensibilització de la societat sobre les capacitats d’aquestes persones i a fer visible el seu dia a dia.
L’exposició que es pot visitar aquests dies, al voltant del 3 de desembre que és el dia internacional de les persones amb discapacitat. S’hi poden veure unes 80 fotografies i 25 obres de pintura. Les fotografies recullen i mostren el que seria el dia a dia de les entitats que formen la comissió; i els quadres són obra de persones amb algun tipus de discapacitat i que son usuàries d’alguna de les vuit entitats que conformen la comissió.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: