Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La consellera de la Presidència, Neus Munté, ha visitat el Centre Especial de Treball Nou Verd

La consellera visitava dilluns a la tarda les instal·lacions acompanyada de la presidenta de la associació AMMFEINA Salut Mental Catalunya, Marta Mateu i del president de Nou Verd, Xavi Vallès.

AMMFEINA Salut Mental Catalunya és la suma de 30 entitats socials d’arreu de Catalunya que destinen la seva missió a fomentar recursos i serveis laborals que afavoreixin l’ocupació de les persones amb una condició de salut mental associada.

La consellera Munté va fer una visita a les instal·lacions de Nou Verd per conèixer de primera ma la tasca que desenvolupen des de l’entitat i va mantenir també una reunió de treball.

Neus Munté destaca la feina que fan les entitats del tercer sector com Nou Verd i també el suport que hi dona l’Ajuntament de Vilafranca.

Per la seva part el president del CET Nou Verd, Xavi Vallès, agraeix la visita de la consellera que permet fer-li arribar directament les seves necessitats.

Entre altres qüestions des del CET Nou Verd, i  AMMFEINA Salut Mental Catalunya, se li ha exposat a la consellera la preocupació pels topalls que les retallades en les subvencions del govern de l’Estat que han fet que en els darrers anys s’hagi reduït la possibilitat d’ofertar més llocs de treball.

AMMFEINA Salut Mental Catalunya és una associació que va néixer l’any 2005 i avui, a través de les seves entitats associades, ofereix recursos sociolaborals a prop de 3.000 persones. Nou Verd és una cooperativa d’iniciativa social, reconeguda com a Centre Especial de Treball per la Generalitat. El seu principal objectiu és oferir oportunitats laborals i formatives a persones amb discapacitat, especialment amb diagnòstic de salut mental, mitjançant la gestió de serveis i activitats productives, en el

marc d’un acompanyament sociolaboral personalitzat i en xarxa amb altres agents socials i econòmics del territori.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: