Dimarts, 25 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
‘Entrem’ és la nova marca de les cooperatives Nou Verd, Nou Set i l’Associació Entrem-hi

‘Entrem’ és la nova marca de les cooperatives Nou Verd, Nou Set i l’Associació Entrem-hi

Després de 25 anys treballant arreu del Penedès i amb dues marques molt consolidades, el Centre Especial de treball Nou Verd i l’Empresa d’inserció Nou Set, aposten per unificar completament la seva comunicació i imatge gràfica.

La coincidència en la missió i en l’abast territorial de les dues entitats, s’ha concretat en el desenvolupament conjunt d’un Pla Estratègic que recull la missió, els valors i els objectius comuns i compartits, així com un organigrama i un sistema de treball i de vinculació al territori únic.

El fort creixement que els darrers anys han viscut les cooperatives, que van néixer a Vilafranca de la mà de l’Ajuntament i amb 5 socis treballadors cadascuna, fa que actualment siguin una de les empreses més importants del territori amb més 215 llocs de treball directes, 4 centres de treball i més de 25 projectes implementats en 37 municipis de la Vegueria Penedès.

El nou grup cooperatiu d’inserció laboral Entrem assenyala que aquest canvi de marca corporativa respon a la voluntat de catalitzar d’una manera única i potent els esforços que fins ara es podien dispersar defensant fins a 6 marques diferents.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: