Dijous, 22 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Reobre el bar de l’Espai muntanya de Sant Jaume però no el servei de barbacoes

L’Espai muntanya de Sant Jaume està gestionat per la cooperativa d’iniciativa social Nou Verd, que té l’objectiu de promoure i facilitar la inserció laboral de persones amb discapacitat.

Aquest passat cap de setmana es reprenia el servei de bar de l’Espai muntanya de Sant Jaume, de les 10 a les 17h, i complint amb les mesures de distància i limitació de comensals. L’Espai muntanya de Sant Jaume és una zona d’esbarjo municipal on hi ha un espai de bar, però amb motiu de les restriccions per la pandèmia el servei de lloguer de taules i barbacoes no està encara operatiu. L’Albert Vilaró és el responsable del bar.

Està obert al públic els caps de setmana i festius, excepte els dies de pluja, el mes d’agost i l’època de Nadal. L’Espai muntanya de Sant Jaume està gestionat per la cooperativa d’iniciativa social Nou Verd, que té l’objectiu de promoure i facilitar la inserció laboral de persones amb discapacitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: