Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El voluntariat per la llengua torna a arrancar, enguany amb més aprenents que voluntaris

L’Agrícol, entitat col·laborada amb el Centre de Normalització Lingüística, va ser l’espai que va acollir aquest dimecres a la tarda l’arrencada del curs del voluntariat per la llengua.

Un projecte que a través de la conversa entre un catalanoparlant i una persona que vol aprendre la llengua, permet perdre la por a usar el català.

En aquesta edició, participen més d’un centenar de persones entre voluntaris i aprenents, que formen parelles lingüístiques i enguany també trios.

L’experiència és força positiva, i algunes parelles repeteixen d’un any per l’altre, com és el cas de Joan Mateu i Juan Carlos Ramos. Són parella lingüística per segon any, i ambdós es mostren satisfets de l’experiència. Mateu en destaca la bona sintonia.

Pel gallec Juan Carlos Ramos, l’experiència serveix no només per aprendre una llengua, sinó bàsicament per adaptar-se i integrar-se al lloc on vius.

Els voluntaris lingüístics i els seus aprenent es troben un cop per setmana per tal de parlar en català, i en aquest inici de curs a l’Agrícol es van conèixer les noves  i es van retrobar les antigues.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: