Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El joc lingüístic Endevina-la està en marxa a 53 establiments de Vilafranca

Per tercera edició, l’Endevina-la ha tornat als aparadors dels comerços de Vilafranca perquè tothom qui hi vulgui jugar resolgui els jeroglífics plantejats.

El joc d’enginy i llengua és una iniciativa impulsada pel Servei de Català de Vilafranca i l’Alt Penedès junt amb les botigues col·laboradores del Voluntariat per la Llengua a Vilafranca. Aquest any, 53 establiments hi participen.

Hi haurà més d’una dotzena de lots de regals, un dels quals serà pel guanyador o guanyadora del sorteig que hagi endevinat més jeroglífics. La resta seran, sis per als participants menors de 14 anys, i sis, per als majors de 14 anys.
Eugènia Baqueró explica que en les anteriors edicions hi ha participat famílies senceres, molts nens i nenes i, fins i tot, companys de feina.

Qui també aprofita la iniciativa per parlar català són els integrants de les parelles lingüístiques del Voluntariat per la Llengua. És el cas d’un grup de voluntaris i aprenents que han estat resolent els jeroglífics aquest dimecres al matí.

El lliurament dels premis es farà el dia 14 de juny, un dijous, a les sis de la tarda a les instal·lacions del Servei de Català. Els premis han estat cedits pels establiments col·laboradors i per l’Ajuntament de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: