Dimecres, 8 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comencen les activitats del Voluntariat per la Llengua amb la trobada de parelles lingüístiques

El Casal va ser escenari de la primera trobada d’enguany de parelles lingüístiques, un dels bucs insígnia del programa del Voluntariat per la Llengua.

Una seixantena de parelles s’han format aquest any a Vilafranca, una xifra que certifica la consolidació d’aquesta iniciativa a la ciutat.

Les parelles lingüístiques s’organitzen a Vilafranca des de l’any 2002 i, des d’aleshores, centenars de nouvinguts i de persones interessades en aprendre el català han fet pràctiques per a potenciar el seu coneixement de la llengua. Tal i com explica Gemma Garcia, dinamitzadora del programa del Voluntariat per la Llengua, aquest curs són 60 les parelles formades

Els voluntaris que formen part de les parelles tenen tota mena de perfils que van des de persones grans amb temps lliure per a destinar a aquesta activitat fins a joves estudiants que s’hi apunten per compromís i per facilitar la integració als nouvinguts. Aida Grau és una d’aquestes joves que ho fa per compromís cultural i lingüístic

El programa de Voluntariat per la Llengua continuarà els propers mesos amb més activitats culturals i lingüístiques

 

 

 

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: