Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca commemorarà un any més el 25N-Dia internacional contra la violència masclista

L’Ajuntament de Vilafranca ha organitzat com cada any actes amb motiu del 25N- Dia internacional contra la violència masclista.

L’acte central serà la conferència que es pronunciarà el dijous vinent, dia 24, a la tarda a l’Escorxador.

Prèviament, dilluns a dos quarts de vuit a la biblioteca Torras i Bages hi haurà una Roda de lectures en veu alta, a càrrec d’EVA 354 i altres voluntaris.

El dijous, de 10 a  dos quarts d’una i haurà un taller “Servidores de la llar al Marroc: altres víctimes de violència de gènere” amb la projecció i debat del film Infancia violada, de Hakim Noury.

El mateix dijous, a dos quarts de set de la tarda tindrà lloc l’acte institucional a l’Escorxador, amb la lectura del manifest institucional del 25N- Dia internacional contra la violència masclista, a càrrec de joves de la Vila, la qual seguirà la conferència institucional amb el títol “Maculinitats no-violentes, masculinitats dissidents”, a càrrec de Rubén Sànchez Ruiz, psicòleg i formador en matèria de violència masclista i agent d’igualtat.

El mateix dijous i el divendres 25 de novembre es projectarà a la sala Zazie del Cine Club Vilafranca, al Casal, el film 10 años y divorciada, de Khadija Al-Salami. Dijous es projectarà a les 20,15h i divendres a les 21,15h.

Finalment entre l’1 i el 22 de desembre, es podrà veure a la sala d’actes de l’Escorxador l’exposició “Violència masclista en parella. Desmuntem mites”. Un any més la imatge de programa d’actes del 25N ha anat a càrrec dels alumnes de l’Escola Municipal d’Art Arsenal. En concret s’ha escollit la proposta de l’alumne Nil Olier.

25N

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: