Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ramon Cardona ha guanyat el Premi de poesia Milà i Fontanals. Ciutat de Vilafranca

L’obra guanyadora es titula ‘Desig d’argil’ i ha estat publicada per Edicions Saldonar.

Divendres, la biblioteca Torras i Bages va acollir l’acte de lliurament del Premi de poesia Milà i Fontanals. El premi ha estat organitzat enguany per primer cop a iniciativa del poeta vilafranquí Santi Borrell.

L’obra guanyadora va ser la del poeta Ramon Cardona, de la població lleidatana de Verdú, considerada pel jurat com “una obra plena de vida, amb una temàtica plena i original, i molt vinculada a l’àmbit terrisser i de l’arqueologia.”

L’acte estava presidit per l’alcalde de Vilafranca Pere Regull, acompanyat pel regidor de Cultura, Raimon Gusi, i de Joan M. Montfort, regidor de l’àrea de Promoció de la ciutat. També va comptar amb l’assistència d’un representant de la Diputació de Barcelona i del patrocinador del premi.
La primera edició del Premi Milà i Fontanals, que atorga 3 mil euros i la publicació del llibre per edicions Saldonar, en la seva secció de poemes, ha comptat amb la participació de 56 obres, considerant-se un èxit per l’organització.

Cal destacar que tant el jurat del premi com els autors s’han mantingut en l’anonimat fins a l’últim moment per garantir l’objectivitat a l’hora de valorar les obres.
De la seva banda, l’alcalde de Vilafranca va tancar l’acte mostrant també la seva satisfacció “per l’èxit assolit en aquesta primera edició”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: