Dilluns, 10 de Maig de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El CAP Vilafranca Nord celebra una jornada de portes obertes abans de la seva posada en marxa

Dilluns entra en funcionament el nou Centre d’Atenció Primària Vilafranca Nord, a l’avinguda de la Pelegrina, que s’afegeix al ja existent a la Plaça Penedès.

Abans de la posada en marxa de l’equipament, demà dissabte se celebra una jornada de portes obertes perquè la ciutadania pugui conèixer l’edifici i el seu entorn.

De nou del matí a dues del migdia es podrà visitar el centre, concretament la planta baixa. Allà hi ha ubicats els serveis d’atenció ciutadana, pediatria, extraccions, rehabilitació, el Centre de Salut Mental Infantil i Juvenil o el Centre d’Atenció i Seguiment a les Drogodependències. La resta de plantes tenen la mateixa estructura física i acullen altres serveis. La medicina general d’adults, per exemple, estarà ubicada a la segona planta.

Professionals de tots els equips seran durant el matí al CAP per atendre les preguntes dels visitants i repartiran tríptics informatius.

El CAP Vilafranca Nord donarà servei a la nova Àrea Bàsica de Salut de Vilafranca del Penedès 2 creada, d’acord amb l’Ajuntament, per tal  de millorar l’accessibilitat als serveis d’atenció primària donat el creixement de la població en els darrers anys. El municipi ha quedat dividit en dues àrees bàsiques de salut, de manera que la ciutadania resident a cadascuna d’elles té un CAP de referència i un equip d’atenció primària assignat. Durant els darrers dies, s’han enviat 33.000 cartes als domicilis de Vilafranca per informar sobre el CAP i els professionals de referència assignats en cada cas.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: