Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

74 persones han aconseguit feina a través de la Fundació Pro Penedès en el que portem d’any

La Fundació Pro Penedès ha inserit laboralment 74 persones aquest 2016 a través de la convocatòria Inserció Sociolaboral, subvencionada per l’Obra Social La Caixa.

Aquest dimarts al matí ha tingut lloc a les instal·lacions de la Fundació Pro Penedès l’acte d’acceptació de la subvenció de 24.000 euros de la Convocatòria Inserció Socio Laboral 2016 que atorga l’Obra Social La Caixa. El programa s’ha desenvolupat durant aquest 2016 amb l’objectiu d’aconseguir un mínim de 50 contractacions estables i de qualitat per a persones amb algun tipus de discapacitat psíquica, física o amb trastorn mental. A novembre, se n’han aconseguit 74: han estat ateses 189 persones amb discapacitat, cinc d’elles amb discapacitat severa, s’han visitat 55 empreses de tot tipus a la comarca i s’han gestionat 110 ofertes laborals.

La directora de la Fundació Pro Penedès Gemma Sivill destaca que la feina de la fundació ha estat trencar estigmes i fer entendre les empreses que una persona amb discapacitat és capaç de treballar com qualsevol altra persona. Sivill afirma que hi ha una evolució en positiu en la resposta de les empreses, en aquest sentit.

Per part de La Caixa, el director de l’oficina A de Vilafranca destacava el compromís de l’entitat, a través de la seva obra social, amb projectes com els que desenvolupa la Fundació Pro Penedès.

El secretari de la Fundació i regidor de promoció econòmica Joan Manel Montfort també ha posat l’accent en la tasca de l’administració per normalitzar les contractacions a persones amb discapacitat, en risc d’exclusió o amb trastorn mental.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: