Dimarts, 29 de Novembre de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

VeC insisteix en una major participació ciutadana als pressupostos

Vilafranca en Comú busca una major participació ciutadana en l’elaboració dels pressupostos municipals.

Aquest dissabte, Vilafranca en Comú ha celebrat una assemblea oberta per debatre les prioritats que ha de contenir el pressupost de l’Ajuntament de la vila per al 2017. Durant tot el matí, a l’Escorxador, es van organitzar sessions de treball per extreure propostes.

Vilafranca en Comú defensa l’apoderament de la ciutadania en la presa de decisions sobre les polítiques públiques, per això considera essencial oferir la possibilitat de dir la seva sobre en què ha de destinar l’Ajuntament els diners de tots. La proposta de VeC passa, doncs, per una major participació ciutadana. Però també per més atenció en l’àmbit social i prioritzar a les inversions una nova biblioteca i l’adequació de l’antic hospital com a residència per a gent gran.

Des de Vilafranca en Comú també invertirien en la recuperació i rehabilitació del mobiliari urbà de la ciutat, que consideren molt degradat, i en donar més suport a les entitats sense ànim de lucre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: