Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Silvana Vogt presentarà “La mecànica de l’aigua”, la seva primera novel·la, a l’Odissea

Silvana Vogt presentarà “La mecànica de l’aigua”, la seva primera novel·la, a l’Odissea

El proper dijous 27 d’octubre la llibreria l’Odissea acollirà la presentació de la primera novel·la de la que va ser professora de l’Escola de Lletres, Silvana Vogt. Es titula “La mecànica de l’aigua”

L’acte serà a les vuit del vespre i l’escriptora estarà acompanyada pel vilafranquí Rafel Marco i Molina.
Vogt novel·la, amb una important càrrega autobiogràfica, l’arribada d’una argentina a Catalunya, deixant enrere el seu país, immers en la greu crisi que va desembocar en el corralito, i va teixint la relació de la protagonista, Vera, amb la cultura catalana i el món dels llibres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: