Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El SIAJ potencia els serveis d’assessoria educativa i de mobilitat internacional

La nova ubicació al carrer de la Fuita del Servei de Joventut i del Siaj facilita que es puguin ampliar i millorar serveis. Dijous es farà una festa per inaugurar oficialment aquest nou espai.

Des de fa prop d’un any el Servei de Joventut de l’ajuntament de Vilafranca està ubicat al carrer de la Fruita número 13. Aquest nou espai ha permès ajuntar novament les oficines del Siaj amb les del servei de joventut, i possibilita una millora en l’atenció als usuaris.
En aquest sentit, dimarts el regidor Miquel Medialdea i els tècnics del servei presentaven algunes d’aquestes millores que se centren principalment en l’ampliació dels assessoraments personalitzats en temes d’educació i de mobilitat internacional.
Núria Mallofré, responsable de l’assessoria educativa, comentava que la voluntat és ampliar el servei personalitzat que ja s’oferia en una època concreta de l’any; però que ara es podrà fer amb cita prèvia al llarg de tot l’any.
D’altra banda, Júlia Betrian que se centrarà en potenciar la mobilitat internacional recordava que ja es feia una tasca important en aquest àmbit però que ara es facilitarà que pugui ser més personalitzada.
El regidor de joventut recordava també que fa un any que es va fer el trasllat dels serveis de joventut a l’edifici del carrer de la Fruita, i que ara un cop ja s’ha adaptat a les necessitats dels tècnics i usuaris es vol fer una inauguració oficial d’aquestes espais amb una festa jove.
La festa s’iniciarà a 2/4 de 7 de la tarda amb una batucada, després hi haurà teatre i finalment un concert amb dj.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: