Dijous, 28 de Maig de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’equip de govern vol mantenir la congelació de les taxes dels serveis a Vilafranca

Des de l’equip de govern s’està treballant ja en l’elaboració de les taxes i preus públics a Vilafranca de cara al 2017, que s’han de portar a aprovació en el ple municipal d’aquest mes d’octubre.

En el marc del programa Diàlegs amb l’alcalde, Pere Regull ha explicat que el govern municipal treballa amb la proposta de congelar un any més les taxes municipals, i que per tant en general no hi hagi pujada en els preus dels serveis. Per Regull, que ha recordat que fa més de 4 anys que es manté aquesta política de congelació d’impostos municipals però oferint els mateixos serveis, això té molt de mèrit.
L’alcalde ha recordat també que l’IPC enguany es manté pràcticament a zero. Regull ha volgut posar en relleu el fet que en aquests darrers anys l’Ajuntament ha aconseguit mantenir els números tant d’ingressos com de despeses en un nivell correcte que ha permès afrontar la crisi a nivell municipal de manera menys traumàtica.
Aquest mes d’octubre serà el torn de l’aprovació en el ple de les ordenances i taxes, i la previsió és que de cara al novembre es porti a aprovació el pressupost municipal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: