Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una festa a la fresca ha servit per presentar els nous espais de Joventut a Vilafranca

El Servei de Joventut de l’Ajuntament de Vilafranca des del mes de setembre de l’any passat, i juntament amb el SIAJ, disposa de noves dependències al carrer de la Fruita, 13.

Aquest dijous s’ha fet una festa al carrer, adreçada al col·lectiu de la gent jove amb l’objectiu de fer visibles els canvis i les novetats del servei.

Amb tot, el fet que actualment el SIAJ disposi de més espai físic ha permès el desplegament del nou servei d’assessories, que ha de complementar l’atenció que continua oferint el SIAJ com espai d’atenció i orientació juvenil.

El SIAJ, com a Servei d’Informació i Assessorament per a Joves, es va crear fa 30 anys per la iniciativa de diversos ajuntaments de les comarques de l’Alt Penedès i el Garraf, a través de la Mancomunitat Penedès-Garraf.

A partir de l’any 2008 n’assumeix la gestió directament l’Ajuntament de Vilafranca. Ha atès en aquests 30 anys a més de 217.000 persones. L’any 2015 més de 7.100 persones van utilitzar el SIAJ per demanar informació, orientació, assessorament o van assistir a les xerrades i tallers.

La festa per donar a conèixer les novetats del servei va començar amb una sonora batukada, a dos quarts de set de la tarda. Desprès el grup de teatre Companyia Etal, integrat per gent jove de la vila, va fer una representació teatral des dels balcons de l’edifici del carrer de la Fruita, apuntant amb humor i ironia els serveis que s’ofereixen des de Joventut i finalment va ser el torn de la música amb el concert de Dux la Banda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: