Dimecres, 23 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Diverses novetats faran Sarroca Medieval més vivencial

Aquest cap de setmana se celebra l’edició 2016 de la fira medieval, en el Conjunt Monumental de Sant Martí Sarroca.

Una vintena d’actors participaran en escenes que mostraran com era la vida medieval, en diverses dependències del Castell de Sant Martí Sarroca, per oferir una experiència vivencial als visitants i insòlita a l’interior d’un castell medieval. Aquesta és una de les principals novetats de Sarroca Medieval 2016, que se celebrarà el cap de setmana del 15 i 16 d’octubre a l’entorn del Conjunt Monumental de Sant Martí Sarroca. Destaquen també la primera exposició de màquines d’assalt a la fira i una zona d’esoterisme, amb tirades de cartes del tarot i un taller de màgia.

Les visites a l’interior del Castell, per a descobrir com era la vida medieval, podran ser lliures i gratuïtes o guiades, amb un preu de 3 euros, al llarg de tot el cap de setmana. Per als més petits hi haurà un espai de tallers i activitats infantils i, per a tota la família, tallers de ferreria, pergamins i talladors de fusta. El mercat medieval restarà obert els dos matins i les dues tardes de la fira. Durant els dos dies de la fira es realitzaran quatre sessions d’un espectacle de danses i d’una cercavila medieval i, la nit de dissabte 15 d’octubre, tindrà lloc el concert de música celta a càrrec de “Els joglars de la bota”. La distribució dels espais també canvia en relació a edicions anteriors. La zona de restauració, per exemple, s’ubicarà a la plaça del castell, on hi haurà tasts de menjar i de vins i caves del municipi. També s’hi podrà dinar i sopar, adquirint tiquets d’escuts medievals.  L’accés al Conjunt monumental es farà novament amb trenet, des de l’avinguda del Castell, o a peu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: