Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es constitueix la Taula de treball de la Bleda, que es reunirà divendres per primera vegada

La primera reunió de la Taula de Treball serà a les 8 del vespre d’aquest divendres i pretén ser un espai de diàleg de l’administració local amb els veïns afectats per la planificació de La Bleda.

La primera trobada tindrà lloc divendres 7 d’octubre a les 8 del vespre. Recordem que aquesta taula de treball té per objectiu establir un diàleg entre l’administració local i les persones afectades per el desenvolupament urbanístic vigent al barri, per tal d’arribar a una solució econòmicament viable i que respecti i reconegui les singularitats paisatgístiques i la tipologia rural de La Bleda.
D’acord amb el procediment aprovat per a la constitució de la taula, els darrers mesos s’ha dut a terme el procés d’inscripcions, en el qual han sol·licitat formar-hi part mes de 70 persones. Totes elles han estat convocades a la primera trobada d’aquest divendres 7 d’octubre.
Segons el govern municipal, la taula és una iniciativa llargament reclamada en mandats anteriors, per resoldre un conflicte que perdura en el temps i que incideix en la convivència del barri, ja que el desenvolupament urbanístic ara dissenyat per La Bleda té el rebuig i l’oposició dels veïns i veïnes del barri.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: