Diumenge, 17 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest divendres Vilafranca acull l’acte de lliurament dels premis Vinari

La gala de lliurament de la 4a edició del certamen es retransmetrà en directe per Penedès TV.

Els Premis Vinari dels vins catalans 2016 arriben a la seva fi. Aquest divendres es donaran a conèixer els vins guardonats d’aquesta quarta edició en una jornada que reunirà a l’Auditori de Vilafranca a representants de tot el sector vitivinícola de Catalunya.

L’acte, que començarà a les nou del vespre, estarà conduït per l’actriu Txe Arana, que amb aquesta haurà presentat tres de les quatre edicions, i la periodista Empar Moliner, que enguany s’estrena als Vinari donant a conèixer els millors vins de Catalunya de l’any.

Els Premis Vinari és el concurs oficial de vins de Catalunya. Aquesta quarta edició arriba plena de novetats que es desvetllaran al llarg de la vetllada. A més de descobrir quins són els millors vins catalans de l’any, s’atorgarà el Premi Vinari AGBAR a la Millor Etiqueta i el Premi Vinari NISSAN al Millor Vi Ecològic. L’acte comptarà amb la presència de la Consellera d’Agricultura Meritxell Serret, el Director General de l’INCAVI, Salvador Puig, l’Alcalde de Vilafranca, Pere Regull, i representants de tot el panorama vitivinícola del país.

La gala es podrà veure en directe a través de Penedès TV i també per streming a través de la pàgina web oficial del concurs PremisVinari.cat.

Els Premis Vinari dels Vins Catalans, organitzats per VADEVI.cat, va néixer el 2013 amb l’objectiu de donar a conèixer els vins i escumosos que s’elaboren al país i d’orientar al consumidor final sobre el producte local de qualitat. Des del primer any Vilafranca ha acollit la gala de lliurament dels premis, i també des del primer any, Penedès TV ha ofert en directe l’esdeveniment.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: