Dimecres, 8 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cabrida 2020 i Josep Coca 2015, millor vi i millor escumós de Catalunya

Els Premis Vinari de vins catalans, organitzats pel digital Vadevi, han donat a conèixer aquest divendres 7 d’octubre el palmarès total dels Premis Vinari 2022.

Enguany era el desè aniversari del concurs. Ha estat en el marc d’un acte que s’ha celebrat al Teatre Casal de Vilafranca i que han conduït la periodista Natza Farré i l’humorista Judit Martín. Més de dos-cents vins s’han endut medalla de plata, or o gran or en alguna de les categories del certamen; reconeixements que se sumen als premis especials que han distingit, entre d’altres, una llarga trajectòria vinculada al món del vi, la millor etiqueta, el millor projecte ecològic de Catalunya o el millor celler, que s’ha atorgat al projecte que s’enduu el major nombre de premis de l’edició. El palmarès El Cabrida 2020 del Celler de Capçanes (DO Montsant) i el Josep Coca 2015 de Sabaté i Coca
(Corpinnat) han estat els dos vins que han obtingut les millors puntuacions d’enguany i que els converteix per tant en el millor vi català i el millor vi escumós de 2022, respectivament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: