Dissabte, 28 de Gener de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest dijous s’han lliurat els Premis Vinari d’Enoturisme

El lliurament s’ha fet en un acte celebrat al Restaurant El Celleret de Família Torres.

Els premis Vinari d’Enoturisme han reconegut les millors iniciatives amb una gala que per primer cop ha donat entitat pròpia als guardons, fins ara vinculats al concurs de vins. L’acte, presentat pel periodista Vicent Sanchis, ha permès reconèixer aquells projectes, experiències o activitats vinculades amb el turisme del vi d’arreu de Catalunya que han convençut amb la seva candidatura els diversos membres del jurat. Ha estat una de les novetats destacades dels Premis Vinari d’enguany, els guardons d’enoturisme, l’any passat vinculats directament amb el concurs de vins, han agafat entitat pròpia i aquest 2022 han esdevingut un projecte independent.
De fet, fins ara els premis s’dreçaven només a cellers i enguany s’han obert també a allotjaments, restaurants i empreses i entitats d’àmbit privat que tinguin la seva seu social a Catalunya.
El Curs de plantes comestibles i maridatge de vins del Can Roda d’Alella ha rebut el premi a Activitat Mediambiental, mentre que ‘Malvasia, entre el mar i el cel’ del Centre d’Interpretació de la Malvasia de Sitges ha estat guardonada com a Activitat Cultural i Social. ‘Cep Passes Solidàries’, de Vins El Cep de Sant Sadurní ha estat premiada com a Activitat Solidària, ‘Nit de glàmping i observació d’estrelles entre vinyes’ de Llopart ho ha estat com a Activitat Innovadora i el Festival Gastronòmic de Corpinnat, com a Experiència Enogastronòmica. La gala també ha premiat el bar The Wine Truck de Tarragona com a Iniciativa Emprenedora, mentre que l’esmorzar del celler Mas Blanch i Jové de la Pobla de Cérvoles ha rebut el guardó de la categoria Visita Enoturística i Experiència de Tast de Vins. Finalment, el premi d’Allotjament turístic ha estat per a Cal Puig by Can Marlès d’El Montmell.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: